By Maria Aasene

Heeia <3

Jeg har en liten historie som en veninne har laget :D

Hun er veldig flink til det !

Her er den:

Det er tredje gang jeg ringer til deg nå, du svarer ikke. Jeg skjønner at du ikke vil svare meg, etter alt jeg har gjort er det greit. Selvfølgelig hadde jeg blitt glad om du svarte, men du bestemmer jo selv. Det ser ut som du har bestemt deg, bestemt deg for og ikke snakke med meg. Ofte har jeg lovet meg selv og ikke såre deg, men noe ganger blir ting bare sånn.

Du har såret meg også, men jeg vil ikke glemme deg for det. Egentlig klarer jeg ikke heller, jeg vil bare ikke innrømme det ovenfor meg selv. Jeg sitter og tenker jeg på hvor glad jeg er i deg. Hadde du visst det, ville du kanskje snakket med meg igjen?

 

Det er tomt uten deg her. Tomt uten latteren din, småpratingen, klemmene dine, ja alt som tilhører deg savner jeg. Du var ikke på skolen i dag heller. Om du hadde vært det hadde du sikkert bare flørtet med de gamle vennene mine, jeg hadde ikke orket se deg gjøre det i dag. Er sliten nå, orker ikke tenke mere. Jeg savner deg, jeg savner å si "oss to". Visste du det?

 

Lenge siden jeg har sett navnet ditt lyse grønt på pc skjermen min. Forresten gadd jeg ikke se etter deg på skolen i dag. Det er så rart for jeg liker ikke å se deg le med gjengen din, men jeg liker ikke at jeg ikke hører latteren din heller. Kanskje er det fordi den latteren, og det smilet er fake.

Ja, for du kan ikke lure meg, jeg ser at du ikke er lykkelig. Lurer på hvordan du og vennene dine har det og hva dere alltid snakker om. På skolen går jeg alene, det har bare blitt sånn. Har du sett det?

 

Hadde jeg levd lengre, hadde jeg visst at du ikke lot være å svare da jeg ringte, visst hvorfor du ikke var på skolen, visst hvorfor navnet ditt ikke lyste grønt på pc skjermen min. Jeg hadde visst at du var kreft syk, at du trengte meg, at du var for feig til å fortelle det, jeg hadde visst alt.

 

 Jeg hadde kanskje til og med visst at du likte meg. Men du såret meg, slik noen aldri har såret meg før.

 

- Liker Du Fortellinger ?

-  Skjønte Du Poenget Med  Den ?

- Har Noe Av Dette Ca. Skjedd Med Deg ?

 

-VeronicaMars ♥


  2 kommentarer

Postet av: Nina <3 Kosinuss <3
Den var bra ... Ble nesten litt rørt <3<3<3 Hvem skrev den <3
23.jan.2011, 22:37
Postet av: VeronicaMars ♥
Maria Aasene <3
24.jan.2011, 17:01

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

kategorier


Blogg

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no


hits